Iphone 4 white

Cha cha bloggen :P ...- Igår släppte Tele2 iphone 4, fast vit. Tycker fortfarande att den svarta är mycket finare. Eller vad tycker ni? Smaken är som baken, delad hihi.


Bild: Google




Tuesday

Hey på er finisar! Hoppas allt är bra med er .. solen skiner och allt är bara bra med mig. Kan det blir bättre?? Det har varit så fint väder dem senaster dagrna, tidig sommar kanske?? Har precis ätit lite brunch med lilla Liam♥. Vi ska strax ut och njuta av det fina vädret. För lite senare är det jobb som gäller, 16:00-21:00. LATER !! Mwuuuuaaahz♥.


Carleen just nu ↑↑




Alexander Wang




Alexander Wang inspirerade ankelboots. JA TACK!!




Doll Pink


Dagens färg, sött va ??




OLD IS GOLD

Tuddels!! Glad påsk gott folk! Hoppas ni får en underbar påsk, med massor av god mat, och massa godis♥. Har ni fått någon påskägg då?? Fick en av mami♥ iaf, hihi! Och lilla sonen fick ett också, men han ville hellre ha min, för den var mycket större ;).

Just det! Måste bara berätta. Igår så var jag i våran förråd och rotade lite, så hittade jag en säck med mina gamla kläder. Dem flesta av kläderna var gräsliga haha!! Men så hitta jag en VIRKADVÄST, en lite längre modell. OMG, den är sååååå snygg!! Perfekt till ett par shorts. Tänkte först att jag kanske skulle sälja den på tradera, skulle säkert få massa pengar för dem. Men jag beslutade att jag skulle behålla dem. Om jag inte minns fel så fick jag dem när jag gick i 6:an typ :P. hahaa!!


Mums!! Goooooodis♥ ..-









Nytt


Visst är dem sockersöta ??




Intresserad av dem virkade shortsen från Conscious Collection ??

Hey finisar!! Jag vet att det är många som köade den 14:e april för dem otroligt snygga shortsen från Conscious Collection.  Finns det ett stort intresse hos er läsare, kan en bekant till mig fixa så shortsen blir dina inom kort. Skriv gärna en kommentar HÄR om ni är intresserade!! Glöm inte och skriva eran mail adress.





Oh sunny day !!

Hello ladies! Gick precis upp ..- mår mycket bättre idag, äntligen feberfri. Har forfarande lite ont här och var. Men det går nog över tills imorgon. Vilket fint väder vi har idag då :) .. synd att man inte kan gå ut. Det är bäst att hålla sig inomhus, så man inte blir sjuk igen. Inge kul att vara ensam hemma :(. Well well ..- får väl ta något att äta nu. LATER !!




Utsikten från lägenheten.




Sick and Tired

Hey finisar! De va inte igår ;). Sorry for the bad update hör ni. Har nämligen inte varit hemma på typ 2 veckor. I mitt inlägg den 14:e april. Då jag och mami♥ köade utanför H&M, för dem släppte ju Conscious Collection. Skrev jag att jag  skulle visa er vad jag köpte. Hann tyvär inte o göra det i helgen för jag jobbade fredag, lördag och söndag. Och lördags jobbade jag hela dagen från 07:30-21:00. Och igår slutade jag iofs 12:30. Men när jag väl hade kommit hem, mådde jag jätte dåligt .. hade ont i hela kroppen, ont i halsen. Och det har jag fortfarande :(. Tur att jag är ledig idag då .. för mår jag så här imorgon, kan jag förmodligen inte jobba. Har verkligen ingen lust att sjukanmäla mig. FY!!!


Dessa plagg fick hänga med mig hem den 14:e april ↓↓











Vilken är din favorit ??



Conscious Collection

Hey sunshines! Kom hem för en stund sedan, har varit inne i stan med mami♥ sen 09.30 typ. Idag släppte H&M Conscious Collection. Så jag och mami♥ köade så klart! Jag var mest ute efter dem virkade shortsen. Som typ alla vill ha. Men tyvär så fick dem aldrig in dem i H&M butiken på Kungsmässan. Jag MÅSTE verkligen ha dem!! Så har ni ett par eller vet någon som säljer ett par i stl 34, så hör gärna va er till mig. Det vore jätte snällt! Men hittade andra sjukt fina plagg som jag är nöjd med. Måste bara packa up dem och fota först.

Så stay tuned ..- VILL HA ↓↓




Summer Dress

Har äntligen hittat min drömklänning, har köpt så många olika klänningar som jag ska ha nu till sommaren. Men denna är min absoluta favorit !! En liten sneakpeak ;)





Bootsen

Hey alla sötnosar! Här är Prime Bootsen mami♥ köpte. MEN dem var alldeles för stora!! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. De är ett par 35:or, men skorna är stora i storleken. Men mätte skorna inuti och dem är ett par 36:or. Om någon vill köpa dem så hör av er till mig snarast!! Annars lämnar jag tillbaka dem. Och köper en annan modell, som är "normala" i storleken.

 

 


Så vad tycker ni ??

 


Chloé


Här har ni bilden på hela väskan ;), köpt på Free Port (Subic) på Filippinerna.



Goodnight greeting

Heyya sötnosar! Kom hem för en stund sedan. Är sjukt trött nu ..- jag  och mami ♥ hämtade ut mina Prime Boots precis efter vi hade slutat. Jag är fortfarande kvar hos mina föreldrar ifall ni undrar :) Men jag hinner tyvär inte att visa dem nu. Så ni får hålla ut tills imorgon ;). Nu ska jag iaf göra ordning mig, sängen kallar!! Jobbar tidigt imorgon ..- Men vi säger väl så då finisar!! God natt på er! Much Looove ♥ .. mwuaaahz!



Glöm nu inte att delta i tävlingen där ni kan vinna en Läppbalm Volume Booster, från Stylebytyra.
Klickar här för att delta i tävlingen !!




TÄVLING!! Vinn en Läppbalm Volume Booster, från stylebytyra!!


Klicka här för att delta i tävlingen!!


Mina skor har kommit!!


Ska hämta ut dem innan jobbet hade jag tänkt! Jobbar 16-21 ikväll. Ni kanske får se dem ikväll ;).


Dagens snygging


Patricia Marie Tumulak, en av deltagarna i Binibining Pilipinas 2011 skönhets tävling. Som ska representera Filippinerna i nästa Miss Universe. Men hon vann inte. Hon kom med bland bland dem 15 iaf :D. Visst är hon vacker ?


SNEAK PEAK


Min nya väska .. en hel bild dyker upp imorgon ;)


Torsdags shopping


Zara


Zara


Gina Tricot


Gina Tricot


Gina Tricot




Om 1-3 dagar är dem mina !!

Hey finisar!! Hoppas att ni mår lika bra som jag gör ;). Jag och mami♥ kom hem från jobbet för en stund sedan. Gissa vad jag har fått? Jooooo mina Prime Boots, mami♥ och jag beställde just dem sista 35:orna !!! Fatta vad lycklig jag är .. men mami♥ är nog inte lika lycklig, nu är hon 2800 kr fattigare ;P hihihihi!! Dont you guys just love it??

Just det, innan vi drog till jobbet så åkte vi en liten sväng till Kungsmässan, där vi träffade mamis♥ vän Ann. Vi fika en liten stund. Sen så kunde vi inte hålla oss längre .. så vi gick runt och shoppa lite!! Visar jag jag fick av mami♥ imorgon. So stay tuned !!




Thanks mami♥, looove you so much!!




Beslutsångets!!

Hey finisar! Hur är det med er en dag som denna? Har ni också skitväder? Här i Kungsbacka har det bara varit grått och tråkigt!! Sitter här framför datorn och tittar på skor, men har beslutsångets. Någon av dessa 2 vill jag ha, need help please !!?

Vilken tycker ni är snyggast ??

PrimeBoots




R.M. Williams






Dagens färg


Fin, diskret färg. Up front & Personal - OPI



Dont you just love it ?




Heya finisar! Vad har ni för er? Själv så sitter jag och väntar på att mamis ♥ goda mat ska bli klar. Är kvar hos mina föreldrar, för att min pojkvän håller på att lacka om bilen. Vi stannar nog här tills imorgon. Här har ni lite bilder på mig just nu ..- har precis gjort ordning mig och grejer :P.



Jättekampanj på Kérastase!


Nu har dem kampanj priser på Kérastases utvalda produkter på Lyko. Den bästa hårprodukten enligt mig!



Me manquer?

Hejsan finisar! Sorry for the bad update ..- hoppas ni inte inte har saknat mig allt för mycket ;). Jag befinner mig hos mina föreldrar faktist. Har varit här sen igår efter jobbet. Alltså, vad har hänt med vädret? Om man nu kan kalla detta för väder!! Grått och tråkigt. Har bara degat i stort sätt hela dagen .. ska strax ta en simtur, och sedan basta. Well well ladies .. catch up with you later !! Much looove ♥. Mwuuuahz.



Gammal bild, tror jag var 17 bast ;)



KanDee


Igår klickade jag hem denna otroligt snygga Magteen från KanDee. Vad tycker ni ??


RSS 2.0