Sleepyhead!!

Hey ladies!! Kom hem för en stund sen från jobbet, mamma körde mig hem. Snällt .. love you mama ♥ ..
Well well ska sova nu iaf, är jätte trött .. uppdaterar mera imorgon. Börjar nämligen 07:30 imorgon.


Okej då .. natti natt !! Mwuuuahz!!!






Nya stjärntecknet!

 

Hörde på nyheterna för en veckan sedan att alla stjärntecken har ändrat datum för att jorden idag befinner sig i en annan position än för 3000 år sedan. Nu har jag ett annat stjärntecken än tidigare. Jo, nämligen Kräftan. Dumheter!! Jag har alltid varit Lejon, och  är en en typiskt Lejon. 

  Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

  Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

  Fiskarna: 11 mars till 18 april.

  Väduren: 18 april till 13 maj.

  Oxen: 13 maj-21 juni.

  Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

  Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

  Lejonet: 10 augusti till 16 september.

  Jungfrun: 16 september till 30 oktober

  Vågen: 30 oktober till 23 november.

  Skorpionen: 23 november till 29 november.

  Ormbäraren: 29 november till 17 december.

  Skytten: 17 december till 20 januari






Le repos du dimanche .. - söndags vila

Hey hey bloggen!! Då var det söndag igen ... tiden går fort när man är ledig. Hela nästa vecka jobbar jag förutom Torsdag. Hoppas ni har haft en bra helg .. för det har jag haft!! Jag skulle ha vilat idag men det slutade med jag städade hemma ist. Efter städandet blev de kungsmässan igen .. lite söndags shopping. Köpte faktist ett par chinos och en tröja till min Hubby, som tack för att han köra mig till jobbet varje dag.


Och lilla Liam ♥ fick en ny keps, och 2 par T-shirts. Han förtjänar det, nu när han har varit så sjuk. Om en timma kommer Nathalie och skall sova över. Vi har inte träffats på hur länge som helst. Har saknat henne  så mkt!!


Här är söndag's shoppingen .. ↓↓


Skor ..- Dinsko



Vit skjorta..- Ginatricot




Shoppat ♥

Hey bloggen!! Gissa vad jag har gjort idag?? Jo ..- SHOPPAT!! Men bara lite. Meeee Loooove ♥. Jag, älsklingen och Liam åkte till Gbg idag. Men först var vi på Kungsmässan (köpcenter) och åt Sushi. Sen var jag inne på Gina tricot och Body Shop. Vi hade rätt bråttom för vi skulle till Media Markt i Gbg. Men fick shoppat lite grand i alla fall :D. Jaja nu ska jag fortsätta o titta på A cinderella story.

Hörs imorgon goingar ...- mwuuuahz!!


Gina Tricot & Body Shop




Voulez !!

Visst är den snygg??

Bild/Tröja från ..- chapnlle




Anneaux pour mes petits doigts mignons !!

Tjoho!! Vad gör folket en fredag som denna?? Själv så sitter jag o mina älsklingar och tittar på tv och myser. Med chips o cola!! Vet ni vad?? Jag missade Zumba passet idag OMG!!! Den skulle ha börjat 16:30 .. satt och pillade på mobilen 16:28 ... så kom de " ZUMBA " ..- men då var det för sent!! *Buhu' skit också!!

Fick trösta mig själv genom att nätshoppa lite .. wieieie ♥.

↓↓


Visst är dem fiiina ♥ ..? snart är dem mina!! Båda är från cocoo.se





Nouveau ♥

Hello babes!! Äntligen fredag ..- vaknade rätt sent idag. Liam hade jätte svårt o sova, han var vaken rätt mkt i natt. Så jag är lite små trött alltså. Ska göra ordning mig strax .. ska hälsa på min vän Madz ♥, skall vara där vid 2 tiden. Här kommer lite pics på de jag hade beställt här om dagen.

↓↓


Fur Waistcoat



Mary Top



Örhängen, Fatmas hand


Crystal Bracelet



Hörs lite senare folks ..- mwuuahhz !!




God natt!!

heya, hoppas alla har haft en bra dag idag. Själv har man jobbat. Blir borta från jobbet imorgon pga att jag måsta Vabba :(. Min lilla älskling har 40 graders feber :(. Finns inget värre än att se sitt eget barn sjuk. Men men sånt är livet .. sjukdomar är inget vi kan smita ifrån. Har haft tur än så länge *peppa peppa*, kommer faktist inte ihåg när jag var sjuk sist. Min hubby♥ ligger redan o sover, han orkade o vänta på mig, han har ju jobbat hela dagen.


Jaja nog om jobb o sånt!! Imorgon är de Freeeedag!! Yey, fredagsmys!! Massor av chips, godis och cola ..-mums!!Och så blir det ZUMBA!!  Sen på lördag ska vi nog åka in till Gbg och shoppa lite ..wieie!! *Längar* Och på söndag får jag besök av mina underbara bästavän Nathalie ♥. Då blir de sleepover!! De blir nog en kanon helg för min del.


Gooosh, so tired!! Bed time ..-


Jag just nu! Bonne nuit på er ♥.



Värt!

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Sealed Ends, är produkten jag använder till mina slita hårtoppar. Den reparerar håret inifrån .. 139 kronor från Lyko.se ..- vääärt ♥ → för den som inte vill klippa sig .. hahaha!! Men den är toppen och fungerar verkligen.


Bild - Lyko.se




Je ne veux pas vous couper les cheveux!!

Vill klippa mig, men jag vågar inte! Toppade håret för ca 2 år sedan?? *buhuhu* Tänk om frisören säger att jag måste klippa typ mer än en decimeter ... ALDRIG i livet!!! Not gonna happend!!

 Sparar ju .. vad skall jag göra? Köpte en jätte bra hår treatment kräm från Schwarzkopf som jag har använt den senaste månaden. Och jag tycker att den fungerar :D . Men jag får ta o gå till en frisör o fråga om jag behöver toppa mkt.
     
         
Jag vill inte klippa håret!! Eller är de slitet?



Soligt ..-

Go'morgon!! Eller rättare sagt Go'middag ... gick upp för en stund sedan. Han ej blogga igår, hade så mk to göra hhmm. Guud de är såå fint väder idag .. ska ut o gå lite hade jag tänkt! Och idag är de löööning .. wieiei!! Shooopping ♥. Fick hem kläderna jag köpte från Nelly här om dagen. Visar dem lite senare .. är jätte nöjd!! Hoppas de blir lite varmare snart så man kan börja ta på sig vettiga kläder :P !!

Well well .. hörs senare!! Mwuuaahz ♥


Peu de moi ↑





New in!

Heya! Sitter framför datorn och gäspar ... *gaaah* har precis tittat på tv och druckit lite the. Ska strax göra ordning mig. Är grymt trött nu! Jobbar ej imorgon men vi har APT möte från 14:00-18:00. Sen efter det hade jag tänkt o träna i en timma. Min lilla Liam får stanna hemma från dagis imorgon med. Så älsklingen har tagit ledigt från jobbet för att kunna ta hand om Liam.


Fick hem 2 klänningar idag som jag beställde för ca en vecka sedan. Det är en vit spets klänning och en lila/rora maxidress. Längtar såååå mkt efter sommaren. Så man slipper o ta på sig så mkt kläder varje gång man ska gå ut. Well well ..- sängen kallar på mig nu, lägg dags!! Natti natt ..- mwuuahz ♥



Klänningar från Jf Mode.



Ps!


Dagens: Skor- Din sko . Knästrumpor- Asos . Långt linne- H&M . Fransjacka- H&M



Tuddels!

halloj, har precis ätit lite mellanmål de blev The och vattenmelon *mums* får mig att tänka på sommaren! .. har tom hunnit duscha, platta håret och dammsuga o hela köret. Duktigt va!!? Som jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle nätshoppa. Har klickat hem lite smått o gott thihi .. visar imorgon ;).


Well well, nu ska jag ta o måla naglarna, igentligen får man inte ha på sig nagellack om man jobbar inom vården. Pga att man ej ser om man skulle ha smuts under naglarna. Men nu vet jag att jag icke ha det så nu skall de målas ;).




Hörs ikväll dåra!! Mwuuahhz!!



Vattenmelooooon ♥



Hellu sunshine's

Vaknade för en stund sedan, ville verkligen inte gå upp alltså!! Men Liam♥ väkte mig som vanligt hehe. Ska strax äta frulle :P ... haha en frukost blir de för min del. Förresten igår innan jag åkte till jobbet, nätshoppade jag lite wieie!! Ska forstsätta med shoppandet efter frukost hade jag tänkt!! Orkar inte åka till Kungsmässan, får då måste jag ta bussen dit .. älsklingen kommer inte hem för än vid 4 tiden :(. De är vid sådana tillfällen man önskar att man hade taget körkortet. Är man lat så är man ..- haha!!



Well well ... got to go .. frukosten väntar. Hörs lite senare! Mwuaaahz ♥



Klickade hem dessa igår från Nelly.




Dormez bien!

Hellu Bloggen! Kom hem för ca en timma sedan. Sjukt trött är jag ..- tur att hubby hämtade mig. Vi sitter nu och tittar på tv och myser lite. Så skönt o bara komma hem och sedan ta på sig myskläder och ett par goa tofflor, och sen bädda ner sig soffan. Börjar jobba 16:30 såååå lyx .. då kan man sova hur länge man vill *gott*.  Fick hem H&M Spring 2011 katalogen innan idag. Mycket fint hade dem ..- ska nog klicka hem några plagg ♥. Men de får bli imorgon. Får nu ska jag nana ..- God natt & Sov gott på er mwuuuahz !!



Visst är mina tofflor söta? ♥





Väntan..-

Heya!! De blev ingen dagis för lilla Liam idag .. han kräktes när vi hade bytt om och tänkte gå till dagis. Ringde upp dagiset och berättade om händelsen, då tyckte dem att Liam skulle stanna hemma idag pga att de kunde vara magsjuka ..- nooooo!! Så nu sitter vi o väntar på Tovi (sambon) ska komma hem. Så jag får tjuts till jobbet .. "lyxigt" va?? hehehe!! Älskar min hubby .. han är så snäll ♥.


Jaja, om 45 min börjar jag o jobba .. slutar inte för ens 21:00 ikväll. Got to go ..- Hörs senare !! Mwuaahz. 


Dagens!! 




Första inlägget!

Whiho .. då har man börjat blogga. Typ 5 år efter alla börjat o blogga haha!! Men vi får se hur detta går . Om 30 min ska jag lämna Liam på dagis och vi har ej hunnit och äta ännu .. vadå stressad!!! Sen börjar jag och jobba vid 16:30, ska hinna platta håret o grejer!! Well well, got to go. Later!! ♥







RSS 2.0