Dagens vill ha!




I want it sooo bad ♥. Hermes clic clac ..- vad tycker ni ?







Förra veckans shopping



Shorts - One Teaspoon




Väska - Lindex




T-shirt - Gina, Örhängen - BikBok, Armband - Lindex




Spetstrosor - Lindex



Äntligen har jag hittat mina dröm shorts!! Har letat som en galning efter dem. Så där lagom trashy ;). Ny favvo plagg. Så vilken är DIN favorit ??








Happy mothers day to all moms ♥

Han tyvär inte updatera igår när vi hade kommit hem från Linda♥. Var helt slut och propp mätt. Tack för all den goa maten gumman. Du är underbar!

Så vad händer idag mina vänner? Idag är de ju mors dag, och lite senare idag ska jag och min lilla familj åka hem till min älskade mami♥. Vi ska äta middag där ;). Det blir nog lax .. *mums*. Men innan dess ska jag färga håret. Det blir svart som vanligt .. färgade håret för ca 4 månader sedan men nu har färgen runnit ut. Så nu är de typ bajs brunt?? haha ..- Resultatet får ni kanske se imorgon ;).




891, blåsvart blir det. ↑↑




Min hårfärg just nu ;)







Virkade Shorts!!

Är du en av dem som inte fick tag på dem underbara shortsen från conscious collection?? Nu kan dem bli dina för 350 kr ..- vill du beställa?? Klicka HÄR.



Well well ..- då var det helg, ÄNTLIGEN!! Vad ska ni hitta på då raringar. Ska sticka hem till Linda♥ om en liten stund. Hon bjuder på middag *mums* är fett hungrig nu. Hörs lite senare. Mwuuuaahz !!




Ny tema till Iphone

Vanliga temat ↓↓



Nya temat .. its all PINK <3 ↓↓



Fint va?? Om ni tittar längst upp till vänster på den första bilden så står det vilken operatör jag har.  Men nu har jag skrivit mitt namn i stället och ett rosa ♥ så klart.

Lite roligare va? Eller vad tycker ni ??



Dagens vill ha!





Är riktigt sugen på denna väska! Den svarta är nog snyggast, eller vad säger ni?  Finns att köpa här.





Your smell is addictive

Cha cha :P finisar! Allt bra? Har varit lite dålig på att uppdatera. Men dem två senaste dagarna har jag lite haft lite o göra. Har varit på Barnmottagningen med Liam, och så har jag haft 2 olika möten med jobbet. Idag är det jobb som står på schemat 16:30-21:00. Ska strax äta lite .. sedan så drar jag till stan för att träffa Linda♥.

Det blev lite shopping igår innan jag gick på möte. Mina body scrubs håller på att ta slut så jag köpte med lite från H&M igår ... deras body scrubs lukta ljuvligt ... mmmmm!!! Min absoluta favorit är Coconut & Lime. Ni måste testa den ... luuuuuktar så gott!!!


Well well ... got to go ..- LATER !!







I just cant get enough

Hey finisar! Allt bra med er? Vaknade redan vid 8 tiden idag .. helt snurrigt!! Verkligen inte alls likt mig att gå upp så tidigt :P .. Skall strax äta lite frulle .. sedan så ska jag ut och sola hade jag tänkt. Träffade finaste Linda♥ igår .. vi fikade på Karma, sedan så shoppade vi lite. I 5 hela timmar gick vi runt på stan .. och det var sjukt varmt!! Höll på att smälla av för att det var så hett igår alltså.

Well well .. dessa fick hänga med mig hem igår ↓↓


Halsbandet is to die for !!


Två underbara färger !!







Wow thing !!

Hola finisar! Kom precis hem ifrån jobbet, slutade 12:00. Lyxxxx ;). Så vad ska ni hitta på ikväll då? För min del blir det tjejmiddag hos K. Med mina underbara arbetskamrater. Ska strax tvätta bort ansiktsmasken jag la på för en stund sedan :P. Sedan får jag väl ta något att äta, jag svälter här ...!! Well well, hörs väl om en liten stund.

Stay tuned, det blir en kvällens outfit lite senare. Ha det så bra så länge och njut av det underbara vädret vi har fått idag. Mwuuuaahz ♥.







Beautiful Face


Några grundtips till ett vackrare ansikte ↓↓






  • Hår
    Håll håret rent och friskt genom att tvätta och toppa det med jämna mellanrum. Tvätta håret varannan eller var tredje dag och toppa det var tredje månad.
  • Ansikte
    Vårda hyn genom djuprengörande ansiktsmakser och skrubb 2-3 gånger i veckan och daglig återfuktning med hjälp av ansiktskrämer och mycket vattendrickande.
  • Ögonbryn
    Se alltid till att dina ögonbryn är renplockade, jämna och på sin plats, vilket gör att ögonen framhävs och ansiktet genast får ett fräsht intryck.
  • Läppar
    Fuktade och mjuka läppar ser inte bara bättre ut, utan känns även mycket skönare.







New In


Hämtade ut denna fina byxdressen igår innan jag åkte till jobbet, fick en påminnelse ..- hade visst glömt att den hade kommit. Den är mycket finare IRL looovar :P ..- den satt perfekt också. Inte alls för lång , är ju bara 155,5 cm kort vet ni hihi ;).





Sängen & Carleen= SANT

Hey på er finisar!! Hoppas ni har haft en bra dag. Kom hem ifrån jobbet vid 10 tiden. Åt lite, tittade på tv och sen la jag mig. Är helt slut nu!! Kan knappt hålla mina ögon öppna ..- well well ligger iaf i sängen nu. Ville bara säga god natt!! Nu ska jag sova läääänge, börjar 16:00. Whoho!! Natti natt , sov gott !!!











Summer, where are you?


Summer Outfit .. like it ??






Promise is a promise

Hey på er finisar!! Hoppas allt är fint med er .. sorry for the bad update!! Har inte haft någon lust att blogga på ett par dagar. Har varit så upptagen ..- En vän till mig ska gifta sig, och jag har fått uppgiften att sminka henne på hennes brölllopsdag ... det ska bli så roligt!! Hon ska gifta sig på Tjolöholms slott. Fattar ni .. det är värsta drömmen att gifta sig där. Det ska ska bli så kuuuul!! Så jag vi har planerat lite inför brölloppet. Det är därför jag har varit frånvarande :P.

Men nu är jag tillbaks ..- Och jag lovade ju er att ni skulle få se den virkade västen jag hittade bland mina gamla kläder.


Älskar min väst .. perfekt ett par höga jeansshorts. Vad tycker ni ??



RSS 2.0