Happy Friday

Då var de fredag igen!! Härligt, men samtidigt tråkigt ...- jobbar ju heeeela helgen som sagt. Vill ju vara med mina pojkar ist. Men thats life ey!! Har nyss kommit hem. Har varit på en skön kvällspromenad, vid Kungsbacka ån. Vi köpte även lösgodis som jag har varit sugen på sen förra helgen :p ..- mkt choklad blev de, mums!! Nu blir de filmdags. Ciao!

 

 

 

 


Ta mig till havet!

Är hos mami just nu, min enda lediga dag ... sen blir det jobb i 4 dagar. Jag hade gärna velat vara ledig i några dagar och åka till sommarhuset i Smögen. Vi var ju där för ca 2 veckor sen men stannade endast i två dagar :(
 
 
 
 
 
 
 
 

God natt <3

Kom hem för ett tag sen från jobbet, det har varit en bra kväll på tycker jag :) .... Snart blir de sängdags, men är sjukt sugen på lösgodis, hahaha amazing!!! Sambon har nog ingen lust att köra till 7 eleven så här dags ...?? Det skadar ju inte att fråga, eller hur ? Natti natt ... Hörs imorgon <3


Kvällspass

Hej gullisar! Befinner mig på jobbet just nu, är igentligen ledig idag men tog ett extra kvällspass. Tur att man tycker det är roligt att jobba :) .. Slutar relativt sent ikväll, så jag får se om jag hinner med ett inlägg till senare.
 
 Bjuder på en bild från förra veckan ;) ... På rast med dem bästa ♥
 
 
 
 

Hjälp?

Jag behöver eran hjälp! Jag vet inte vilken av dessa två Marc Jacobs väskorna jag skall ha?
Vilken tycker ni är snyggast??
 
 
 
                                     Classic Q Lil Ukita ↑                                                              Classic Q Groovee ↑
 
 
 
 
 

Saknaden

Seriously!? Skitväder!! Vill ha sol och värme ...- man blir deprimerad ju!! Vill åka tillbaka till Filippinerna, även de var regntid där nere så var de ändå varmt o gott. Och roligt hade man jämt!! Man kunde bada ute i regnet, de går ju inte o göra det här direkt om man inte vill frysa ihjäl och dö .... typ :P. Plus att jag saknar mina underbara kusiner ♥. Man kände sig aldrig ensam, dem var där jag var ALLTID!  Skulle jag åka iväg, så skulle alla med. Det är de som jag saknar mest med Filippinerna, släkten är alltid samlad.
 
 
 
 
Från v. Noreen, Kajsa, Jag, Aya, Jap & Allon.
 
 
 

Möte på jobbet

Är igentligen hemma för VAB idag, min lille prins är jätte förskyld och har haft feber sen i fredags :(. Men sticker iaf till jobbet en snabbis för ett möte. Senare ikväll kanske det blir gymmet, får se om jag orkar :p ... lat som jag är hehe!!
 
 
Dagens look ↑↑

Dagens vill ha!

 
Denna silverhalsband får gärna pryda min hals. Hur snygg som helst, finns att köpa här.  Finns även i guld och koppar färg.
 
 
 
Bild: Nelly
 
 
 

Filippinerna 2012

Bjuder på lite bilder från våran semester på Filippinerna. En hel månad med våra nära och kära, underbart ♥ ..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So fresh so clean

Har äntligen klickat dem dessa två dofter från Clean. Fresh Laundry & Warm Cotton. Det sägs att man luktar nyduschad och fräsch hela dagen, låter ju helt amazing ;).
 
 
 
 
 
 
 

 

 


RSS 2.0