Weekend

Hej goingar!! Hoppas att ni har haft en bra helg än så länge :).  För min del har helgen varit riktigt mysigt! Igår vart det faktist discobowling med vännerna och de har jag inte varit på sen typ jag var 15 hahaha. Så det var rikigt kul att få visa sina bowling skills även det inte blev några strikes för min del :P. Huvudsaken är att man har rolig eller hur? Nää nu blir det läggdags .. klockan är ju snart 3 på morgonen. Kroppen skriver efter vila, natti natt på er!! Mwuuuaaahzz <3
 
 
 

Bröllop ♥

Good morning sunshines! Har nyss ätit frulle, det blev havregyrns gröt, ett ägg och en halv avocado fylld med keso ;) ..- *mums*. Har ju gått och blivit nyttig vet ni. Hahaha!!
 
Vet ni va? Jag ska på bröllop i början av oktober, och jag har lite svårt o bestämma mig vilken klänning jag ska ha. Har hittat fyra stycken som jag har blivit riktigt förtjust i. Ljusa klänningar ska de vara, gärna med guld detaljer. Vilken tycker ni är snyggast?
 
 
Fina va? Ni hittar dem här.
 
 
 
 
 
 
 

Träningsvärk deluxe!!

Helst seriöst!? Tror jag avlider... har träningsvärk :(. Fast det är iofs rätt bra, för då vet man att träningen har gjort nytta. Var ju och tränade igår. Det har liksom inte blivit av under sommaren, får då har man planerat andra saker man ska göra, så träningen blev lidande. Well well ... nu är jag back on track igen, .... hoppas jag! Känner verkligen en skillnad då när jag tränade ca 4 ggr i veckan. Då var jag mycket piggare, och framför allt så orkade jag mer. Ska verkligen ta tag i träningen nu. Skärpning nu alltså!!!
 
 
Är äntligen ledig imorgon, ska ta o fixa lite här hemma. För det ser ut som,.. jag vet inte vad!!? Det skall städas och tvättas, whoho!!
 

Gårdagens träning ↑ ... ser ni min lilla prins längst till vänster? ♥
 
 
 
 

Bränna lite fett!!

Härlig morgon, solen skiner!! Vaknade rätt sent idag för jag la inte för än vid 2 tiden igår kväll. Idag är det back to work igen, men jobbar kvällen så det är rätt skönt för då kan man sova ut ;). Tänkte äta lite frukost alldeles strax och sedan blir de träning i en timma. Det är änna dag o röra på sig, speciellt efter semestern då man gick upp 5 kilo ;) ... hihihi!! 
 
För ett tag sen så beställde jag ju två parfymer från Clean. När jag hade fått hem dem så åkte jag till kicks för att lukta på dem. Hade inte en aning hur dem luktade, hade bara hört att dem skulle lukta så fräääscht!! Ville ju inte öppna ifall det luktade ush o fy ... när jag väl kom till affären så tyckte jag att det lukta gräsligt!! Så jag det blev en retur på parfymen. Dagen efter så ångrade jag mig, så jag ringde till min lilla mami ♥. Som just då  var i stan, jag bad henne köpa parfymen igen hehehehe ... så nu är dem mina!! Tack älskade mami ♥.
 
Och gissa vad Clean är den goaste parfymen ever!! Try it!! Ni som inte har gjort de ;)
 

 
 
 
 
 

RSS 2.0