Högst upp på önkelistan!

I år har jag minsann varit extra snäll ;) ... därför förtjänar jag en fin klocka från Marc Jacobs hehehe. Och det där med att bestämma sig vilken, är ju inte så himla lätt!
 
Vilken är snyggast?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victoria's Secret & Elizabeth Arden touches my skin, who touches yours?

  Två av mina absoluta favoriter som jag inte kan vara utan. VS Beauty Rush Candy Baby body lotion & Fragrance
Mist, och Elizabeth Ardens Eight Hour Cream.
 
Doftar underbart av vanilj och sockervadd. En fantastisk bodylotion/kroppspray som vårdar huden på djupet och lämnar en härlig doft.
 
 
 
 En klassisk universalkräm som reparerar mindre hudirritationer, fungerar utmärkt på spruckna nagelband, spruckna hälar och torra läppar, eller mycket frizzigt hår ..- jaaa man kan typ använda det till allt. Ett måste för min del speciellt nu när det börjar blir kallt, man är ju torrare än öknen ;).
 
 
 
 
 
 

En mysig söndag

 
Har haft en riktig mysig dag med mina pojkar, lätt den bästa söndagen på länge :D. Vi har tagit det lungt, kollat på filmer och ätit god mat ♥.Vi kollade på en av mina favorit filmer, 13 going 30. Det slutar alltid med att jag lipar hahaha.
 
Imorgon blir det en liten trip till Ullared (Gekås) med två av kollegor. Kanske köper lite julklappar till syskonen och Liam. Det börjar bli dags att planera inför julen (omg) ...- kan inte fatta att julen snart är här. Det är helt sjukt vad tiden har sprungit iväg?
 
Nää nu blir det sängen!! Ska ligga och beundra skorna jag klicklade hem tidigare idag :D.
God natt .. hörs imorgon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0