Uppe med tuppen!

God morgon goingar! Vaknade sjukt tidigt idag,.. min lilla prins vaknade hur många gånger som helst i natt pga att han hade så himla ont i sitt högra öra. Stackars min lilleplutt :( .Strax blir det lite frukost sedan en massa mys med min lilla sjukling.
 
Nyvaken, men den bjuder jag på ;)
 
New in, en väska från MK. Som ni får se lite senare ♥
 
 
 

Änne en härlig dag <3

Gick upp rätt tidigt idag för att vi skulle hämta upp min svämor på Landvetter. Hon är från England så vi har inte träffats på ca 5 år nu. Senaste gången hon träffade Liam var han bara 6 månader gammal, så de va ett tag sen. Direkt efter Landvetter åkte vi till Vårdcentralen med Liam för han har fått Öroninflamation, så nu blir de 5 dagars penicillinkur. Sedan körde vi hemåt.
 
Vi har precis varit och handlar lite mat .. så jag tänkte jag skulle laga Lax i ugn/potatis och kallasås .. Yum Yum!! Sedan blir det en liten trip till Kungsmässan för att hämta upp min Micheal Kors väska <3, äntligen! Känns som att jag har väntat i evigheter!!
 
Hoppas att ni alla har haft en bra påsk, själv har jag jobbat :). Har faktist varit ganska duktig och inte ätit allt för mycket godis under påsken. Ville igentligen inte någon påskägg men fick ett ändå ;) .. och inne i ägget låg det ett par Michael Kors flip-flops :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen vår! Eller?

Åh kom just på att jag hade en blogg, haha! De va inte igår man skrev här direkt ;).
Nu har man fått lite insperation så tänkte jag skulle börja lite smått o blogga igen. Det har hänt mycket sen jag skrev sist må jag säga ... Men en del utav det är något jag vill hålla för mig själv.
 
Hur som helst, har umgåts med mami <3, Liam och mina sysken i stort sätt hela dagen. Vi tog en sväng in till stan och åt glass och bara njöt av det fina vädret. När vi väl hade kommit hem satte jag mig och läste lite teori, jag håller  nämligen på att ta körkort ... igen typ för andra gången! Första gången var när jag precis hade fyllt 16 år, och körkort va inte något jag var intresserad av då ... man prioriterade ju helt andra saker liksom ;). Men nu 11 år senare tyckte jag att det var dags, och roligt är det också :D. 
 
So wish me luck, för denna gången gäller det!! 
 
Ser att det fortfarande är en del av mina besökare är kvar. även jag inte har skrivit på ett bra tag, YEY!
Loovar att jag ska försöka skriva ett inlägg om dagen ;). 
 
Nu är det film dags med min hubby <3, natti natt, hörs imorgon!! 
 
 
 
Godsaker gör plugget mycket roligare ;)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0