We don't always get what we want , sometimes we get something better ..-


Hej bloggen! Har varit ledig hela denna helg, så sköönt! Igår eftermiddag var jag hos mina föräldrar för att min lillle bror fyllde 10år, och han hade kalas så jag var där och hjälpte till eftersom jag ändå var ledig, för mami ♥ jobbade nämligen.

Det var underbart fin väder idag tom, trodde inte att det var sant när såg sambon utan T-shirt ute imorse. Så idag har jag och mina två pojkar varit ute i stort sett hela dagen. Först var vi på Jysk och kikade lite, det var sista dagen som dem hade Jubileumsdag. Många av deras produkter var nedsatt i priset . Köpte lite handdukar, mattor till badrummet och korgar. Beställde även en förvarings byrå (vit) och en spegel (vit). Som kommer någon dag i veckan. Efter den lilla shopping rundan åkte vi till Åsa och åt sushi på en Thai restaurang. Har haft en riktig mysig dag med mina älskade pojkar ♥.


Kommentarer
Postat av: CHIRRE

åååh, vad gott med sushi!!

2011-09-05 kl. 22:33:58
URL: http://christinarisberg.blogg.se/
Postat av: Jouline

Åhh skit också nu missade jag dom dagarna på jysk då dom hade så bra priser, men men. Jag har hittat en spegel där som jag vill ha men den finns nog kvar förhoppningsvis :) Det är en standard spegel som dom haft i många år. Den stora korgen har jag 6st sådana :) jätte fina!

2011-09-06 kl. 22:20:40
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


En liten kommentar:


Trackback

Design av xoxonicole
RSS 2.0